Editie 2008

Verslag

Iedereen die er was kan het bevestigen:  zondag 21 september was het schitterend weer.  De zon zorgde dat de rustige omgeving van Talander nog rustgevender en mooier werd.  De bewoners ontvingen iedere bezoeker met eventueel enthousiasme.

Zowat 80 lopers waagden zich aan het uitgestippelde parkoer.  8 lopers startte voor de volle 42,195 km.  Na 21 km sloten  een 20 tal lopers aan.  En na nog eens 10 en nog eens 5 km sloten nog elke keer een kleine 30-tal lopers aan.  Samen liepen ze naar de finish.  Daar werden ze opgewacht door de enthousiaste supporters en konden vol trots hun welverdiende medaille in ontvangst nemen.

Resultaat

Het belangrijkste resultaat is dat iedereen die er was zich die dag geamuseerd heeft.
Maar ook de financiele opbrengst mag er zijn.  In het toaal kan er 14.500 € gebruikt worden voor de verdere afwerking van de ruwbouw.  Met dit geld kunnen we een deel van de ramen betalen en de huidige ruwbouw winddicht maken voor de komende winter.

2009 ?

Als organisatie hebben we geen keus.  De enthousiaste bewoners hebben unaniem beslist dat er een volgende edtie komt in 2009.  Misschien een start van een lange traditie?