editie 2009

Instapmarathon zondag 20 september 2009

Ook in 2009 gaat er een instapmarathon plaats vinden ten voordelen van
Talander. Op de evaluatie van de editie van 2008 was iedereen enthousiast en was er geen twijfel mogelijk: er komt een tweede editie. De datum is 1 dag vervroegd vergeleken met vorig jaar: zondag 20 september 2009.

De basis opzet zal niet veranderen. Het blijft een instapmarathon waarop iedereen welkom is. Er worden ook een aantal wandelingen voorzien waarop ook de nordic walkers welkom zijn. Voor de fietsers onder ons worden er ook 2 fietstochten uitgewerkt.

Parkoers

De loop- en wandel parkoers worden niet gewijzigd op een paar details na. Voor de fietsers wordt er een fietstocht van 42 km en een tocht van 21 km uitgestippeld via het fiets knooppuntennetwerk.

Het vertrekpunt van alle wandelingen en fietstochten is natuurlijk Talander. Voor wie niet weet waar Talander ligt, op deze pagina kan je een kaartje vinden. Er wordt de nodige parkeerplaats voorzien met de bewoners als parkeerwachters

Open Monumentendag

Een week voor de instapmarathon, op zondag 13 september 2009, is het open monumentendag in Vlaanderen. Dit jaar is het thema ZORG. Aan Talander is gevraagd om opendeurdag te houden. Iedereen is dan ook van harte welkom op Talander op 13 september.

Affiches en strooibriefjes

Onderdaan deze pagina kan je een aantal zaken downloaden die je kan afdrukken in verband met de instapmarathon. Van de affiches is er een A4 en een A3 versie. De strooibriefjes kan je printen en in 3 snijden om uit te delen. Wanneer je zelf niet kan kan printen, kan je deze papieren ook verkrijgen op Talander.