editie 2010

Instapmarathon zondag 19 september 2010

Ondertussen zijn we al aan de derde editie van de Instapmarathon ten voordele van Talander. Dit keer is de datum 19 september 2010.

Sporthappening

De naam is nog altijd instapmarathon, maar meer en meer zijn er niet-lopers die mee doen.  Zo zijn er meer en meer wandelaars, fietsers en gewoon supporters die er samen een gezellige dag van maken.  We houden de naam instapmarathon, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom.

Parkoers

Ook deze editie gaan we niets fundamenteel wijzigen aan de verschillende parkoers. De instapmarathon en de fietsroutes blijven in grote lijnen ongewijzigd. Ook voor nordic walkers is er een geschikt parkoer.

Voor de wandelaars is er dit jaar wel iets speciaals. Samen met de instapmarathon is er ook de plechtige opening van het Wandelnetwerk Kempens Landgoed, Arendonk - Ravels. Daarom wordt er gevraagd aan de wandelaars en nordic walkers om te vertrekken tussen 13u30 en 15u. Dit is dan na de plechtige opening van de het nieuwe gedeelte van het Wandelnetwerk Kempens Landgoed. Er worden een aantal wandelroutes uitgestipeld langs het wandelnetwerk. De juiste afstanden moeten nog bepaald worden.

Inschrijvingen en sponsoring

Inschrijven voor het lopen is (een beetje) verplicht. Het is namelijk nodig dat we weten hoeveel lopers we kunnen verwachten zodat alles goed voorbereid kan worden. Ook zal het aantal deelnemers beperkt worden en pas als je inschrijving bevestigd is, ben je zeker dat je kan meelopen. Voor het wandelen, nordic walking en fietsen is inschrijven niet verplicht, maar wel aan te raden. Je kan je inschrijven op deze pagina.

We vragen geen vast inschrijvingsgeld, maar we vragen wel om een vrije gift te storten ten voordelen van Talander. Deze gift gaat integraal naar de werking van Talander. Wie een gift stort van minstens € 30,00 krijgt van Talander vzw een fiscaal attest. Je kan aan familie leden, vrienden, collega's, ... vragen om je te laten sponsoren. Dit is misschien een extra stimulans om je sportieve limieten te verleggen.

Giften kunnen steeds gestort worden op rekening nummer 733-3390300-83 van Talander met vermelding INSTAPMARATHON + NAAM DEELNEMER. Voor giften vanaf € 30,00 wordt het fiscaal attest later opgestuurd. Je kan natuurlijk ter plaatse op 19 september ook een gift doen.

De instapmarathon 2009 heeft 15.058,38 euro inkomsten opgebracht waar tegenover 813,02 euro uitgaven stonden. Er was dus een opbrengst van 14.245,36 euro. Met dit bedrag zijn deels de fakturen betaald van de ramen van het nieuwe gebouw. In dit gebouw komt onder andere het theehuisje en de bakkerij.

Documenten

Onderaan de pagina kan je een aantal documenten downloaden. Zo is er een affiche die je kan afprinten en ophangen. Er is ook document met 3 strooibriefjes op 1 pagina die je kan uitdelen aan wie interesse heeft.

AttachmentSize
PDF icon strooibriefje30.43 KB
PDF icon affiche A416.5 KB
PDF icon affiche A316.65 KB