editie 2011

Instapmarathon zondag 18 september 2011

Dit jaar is het reeds de vierde editie van de Instapmarathon ten voordele van Talander. Dit keer is de datum 18 september 2011.

Marathonman Stefaan Engels

Dit jaar komt Stefaan Engels meelopen, ook wel 'marathon man' genoemd. Hij is er in geslaagd omgedurende 1 jaar elke dag een marathon te lopen! Meer informatie over hem kan je op deze link vinden.

Sporthappening

De naam is nog altijd instapmarathon, maar meer en meer zijn er niet-lopers die mee doen.  Zo zijn er heel wat wandelaars, fietsers en gewoon supporters die er samen een gezellige dag van maken.  We houden de naam instapmarathon, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom.

Parkoers

Ook deze editie gaan we niets fundamenteel wijzigen aan de verschillende parkoers. De instapmarathon en de fietsroutes blijven in grote lijnen ongewijzigd. Ook voor nordic walkers is er een geschikt parkoer.

Inschrijvingen en sponsoring

Inschrijven voor het lopen is (een beetje) verplicht. Het is namelijk nodig dat we weten hoeveel lopers we kunnen verwachten zodat alles goed voorbereid kan worden. Ook zal het aantal deelnemers beperkt worden en pas als je inschrijving bevestigd is, ben je zeker dat je kan meelopen. Voor het wandelen, nordic walking en fietsen is inschrijven niet verplicht, maar wel aan te raden. Je kan je inschrijven op deze pagina.

We vragen geen vast inschrijvingsgeld, maar we vragen wel om een vrije gift te storten ten voordelen van Talander. Deze gift gaat integraal naar de werking van Talander. Wie een gift stort van minstens € 40,00 krijgt van Talander vzw een fiscaal attest. Je kan aan familie leden, vrienden, collega's, ... vragen om je te laten sponsoren. Dit is misschien een extra stimulans om je sportieve limieten te verleggen.

Giften kunnen steeds gestort worden op rekening nummer 733-3390300-83 van Talander met vermelding INSTAPMARATHON + NAAM DEELNEMER. Voor giften vanaf € 40,00 wordt het fiscaal attest later opgestuurd. Je kan natuurlijk ter plaatse ook een gift doen.